Kategori: Foto

Jag kom in på Borås textilhögskola, modedesign.

Av den anledningen kommer wackstah.com inte uppdateras speciellt mycket och inte heller vara speciellt aktuell och representabel för mig som designer. När det finns tid så skall jag styra upp sidan och göra om det till ett galleri.

Läs mer

WackStah ute i världen…

Jag är och har sedan ett tag tillbaka varit bortrest, i Bangladesh. Här finns mycket hantverk att utforska och mycket inspiration att hämta. Jag har designat mig några saker här nere. Bland annat har jag fått en jacka uppsydd, som jag designat. Jag har designat mig ett rött korallhalsband med ett matchande armband, bland annat. […]

Läs mer

Smycken från WackStah

Det nya året inleds med en smyckes beställning från Tobias. Halsbanden är av samma stil som de första jag pärlade för länge sedan och som Martin Jonsson köpt. Såhär ser resultatet ut:

Läs mer

Grå-Blå/Brun-Rosa Baseballjacka

Nu är den färdig. Min älskade ulljacka med lite tjockare quiltat foder. Här kommer lite bilder (med taskig kvalité) som jag tog under processen.

Läs mer

Crewneck, toile

Jag lägger upp bilderna för att visa tröjan, men är lite tveksam till kvalitén på dom. Crewnecken sydde jag som en toile till en jacka som är på G, eller två faktiskt. Den är lite hastigt sydd och även om det inte syns på bilderna är det lite små grejer som kunde varit snyggare. Så […]

Läs mer

Blogkeen var inget höjdar event, men jag var där och representerade WackStah.

Läs mer

Foto Haroun Hajem

Modebilder som togs inför eventet Vintage Store x WackStah som ägde rum den 8 oktober 2010, på Vintage Store, almedal. Foton & redigering av Haroun Hajem Modeller: Malin Lagerqvist & Alice Gärdebäck

Läs mer

Hoppas ni inte är trötta

Min kollektion ”WackStah By Heart” har använts till mycket och nu använder jag den även som bidrag i en tävling. Hoppas ni inte är trötta på den. Gå gärna in och ”gilla” min kollektion på – IKEA garderob. Alla ni som gillar WackStah och det jag skapar supporta! Nya grejer är på G!

Läs mer

Tack alla

Tack alla som kom till Vintage Store igår! Det blev en väldigt bra kväll, över förväntan till och med. Så fort jag får tag i bilder från festen kommer de komma upp här. Sidan kommer även förbättras under den närmsta perioden. Åter igen, tack!

Läs mer

WackStah på John Lemon TV

Följ länken för att komma till videon. Intervju med Linus Brodén from John Lemon on Vimeo. *

Läs mer