Det känns inte som att jag har producerat något konkret på typ hundra år. Jag är väldigt kreativ och produktiv i mitt huvud. Jag har projekt som jag inte har tid och/eller material till att slutföra/utföra just nu. Jag känner mig rastlös. Jag behöver få ut saker. Jag behöver göra något. Vad som helst. Ge mig något, ge mig någon. Jag har typ ångest. Jag blir stressad när jag inte kan göra något. Jag behöver någon, jag behöver någon som kan lugna mig. En kropp, ett sinne.

Jag kanske borde börja kampsport igen? Jag kanske borde välta ett bord? Jag kanske borde knulla? Jag kanske borde slå någon på krogen? Jag kanske borde skära mig? Jag kanske borde skalla datorn? Jag kanske borde spara ut mitt hår? Jag kanske borde raka mig aldrig? Jag kanske borde sluta bry mig om allt? Jag kanske borde sluta bry mig om moral? Jag kanske borde handla impulsivt ALLTID? Jag kanske borde analysera mindre? Jag kanske borde börja dansa? Jag kanske borde äta något ovanligt? Jag kanske borde byta musik stil? Jag kanske borde vrida nacken av en hund? Jag kanske borde tortera något eller någon? Jag kanske borde tortera något sött? Jag kanske borde förstöra något gulligt? Jag kanske borde göra saker mot folks vilja? Jag kanske borde våldta någon? Jag kanske borde knarka? Jag kanske borde göra vad jag känner för? Jag kanske borde vara den jag är? Jag kanske borde sluta tänka på vad jag är? Jag kanske borde sluta existera? Jag kanske borde vara mina handlingar? Jag kanske är mina handlingar? Jag kanske är den jag redan är? Jag kanske kan bli vad jag vill? Jag kanske inte är bestämd?

Jag får random ångest ibland. Jag är inte deprimerad. Jag blir inte deprimerad. Jag blir inte något emotionellt där du kan diagnostisera mig. Kör upp din jävla diagnos i röven. Jag känner mig själv. Jag vet varför jag gör saker. Jag vet vad jag gör. Jag kan aldrig förklara mig, inte för någon som inte förstår…

Varför vill du veta om du inte kan förstå?

vill du veta för att förmå dig själv till att förstå?

Vill du veta för att må?

Vill du veta för att du är nyfiken, eller så…?

Vart finns jag om inte här? Vad är jag om jag inte är mig själv? Vad är jag om jag inte är min egen? Vad är jag om jag inte får vara mig själv? Vad är jag? Vilken kategori tillhör jag? vilken kategori borde jag tillhöra? Borde jag tillhöra min egen? Så låt mig…

Det här är ingen dikt eller något. Det här är vad jag känner. Det här är mina frågor. Mina farhågor.

Maybe i should get really high, i mean really really high, really high tonight.

Maybe i should get really high.

Tänk att döda en vän? Tänk att slå någon som inte kan försvara sig? Tänk att hata någon för att den är annorlunda? Tänkt att spy på grund av sig själv? Tänk att få knivhugga någon och se den i ögonen? Tänk att sakta strypa en kanin? Tänk att vara Gollum? Tänk, är jag sjuk? Tänk att vara instängd i sig själv? Tänk att inte finnas för någon? Tänk att bli slagen?

Fuck it…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *