Såhär ser en enkel ”kund process” ut. Martin kommer över. Vi diskuterar, vad vill ha ha? Vilken färg? Vilken kvalité? Vad och hur skall jag gå tillväga. Man diskuterar kring design, och där är det viktigt att säga exakt vad man tycker, även för min del. Så att det blir en bra lösning och båda får som de vill. Jag vill också ha ett finger med, eftersom det är under mitt namn. Jag är ingen skräddare på det sättet (Inte för att jag kan legitimera mig som en, men ni fattar).

”WACKSTAH.COM SHIT!

Så, hemma hos Linus. Han hinner tyvärr inte sy något till Janets fest 22e oktober – men vi löser något annat ändå så jag kommer look fly.

Däremot ska han sy en kofta till mig och 2 tröjor. Koftan kommer se ut så här:

Den ska vara lila,och där knapparna sitter och som även är ”kragen” (kanske dumt förklarat?). De mörkare blyertsen ska vara grått där 2 knappar kommer vara lila och 2 knappar kommer vara grå.

De kommer inte vara muddar på den här koftan – även fast de är utritat just nu.” / Marto

”Kommer vara två tjocktröjor i den här modellen, ska sys utan muddar på armarna så man kavlar upp dem och ser insidan på tyget. De ska ha ett W inbroderat längs sidan som ni ser på bilden både fram och bak i svart.

De ska vara myströjor som sitter ganska löst – ni förstår när ni ser tyget. =)” / Marto

Jag skall sy lite grejer till Marto, som ni säkert förstått. Jag copade ett inlägg från honom. Jag fick lite feta ideer på detaljer till ”Crewnecksen”. Kommer bli dope. Tänkte börja med det ikväll. Just nu är jag i Nol, hos farsan. Softar som fan. Eftersom alla min vänner antingen skall ut, är i USA eller i Norge så får jag väl passa på att greja med det nu. Vart lite seg i starten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *