WackStah & 2010

2010 har varit ett bra år. Både för mig personligen och för WackStah, framförallt som namn. Tillsammans har vi vandrat från gymnasiet ut i den riktiga världen och slagit en stadig rot i Göteborg.

Den riktiga världen bjuder på väldigt mycket, mycket nya möjligheter, nya visioner och kunskaper. Kort sagt det finns det många vägar att vandra, många stigar att gå fel på innan vi når dit vi vill nå. WackStah vandrar som en spegelbild parallellt med mig och vill jag ta en omväg får WackStah snällt hänga med. Mitt mål, dit jag jobbar, är att expandera WackStah, skapa en produktion och leverera fet design, oavbrutet. Hur mitt mål skall uppnås har jag inte helt klart för mig ännu, men en bra skiss har jag allt. WackStahs framtid är inte ovis eller i farozone, den är bara inte utstakad mer än att WackStah kommer synas mycket någon gång inom en inte allt för avlägsen framtid.

Varje dag är WackStah med mig och varje dag funderar jag på nya plagg, ny design, men mest av allt funderar jag just på hur framtiden skall se ut, hur jag skall ta mig dit jag vill och vad det är jag vill just nu, för mycket vilja har jag. Just nu studerar jag konst på Angeredsateljén, parallellt med en distanskurs i bildbehandlig. Jag studerar 125% med minimalt studiemedel och det är naturligtvis en begränsning och en påfrestning för orken. Lovet som startar om en vecka (den 17 december 2010) kommer jag ägna åt annat än bloggar och kläder. Det kan hända att sidan uppdateras några få gånger under julen, men med det här inlägget tackar jag officiellt för i år. Som sagt, 2010 har varit ett bra år och det har jag er att tacka för.

Det finns för många personer att tacka för att jag skall kunna rada upp alla. Några som spridit WackStah och hjälpt mig mycket är det stadiga danscrewet, ni vet vilka ni är, Sebbe, Martin, Ludde, Sebastian, Cesar osv.

Ett stort tack till min största kund Martin, som engagerar sig och ständigt kommer med ideer.

Tack skräddarns hus. Tack Haroun Hajem för vägledning i livet och för snygga foton. Tack Blistic. Tack Emma & Sara på Vintage Store. Tack mamma som ständigt hjälper till, stöttar och kritiserar. Tack Julia som reppar och stöttar. Tack alla som röstade på mig i IKEA Garderob, alla som fick andra att rösta och alla som gett mig respons. Tack alla som var på Angeredgymnasiets modevisning. Tack alla som kom till Vintage Store den 8 Oktober. Tack alla som har köpt WackStah tishan. Tack alla som skickat mail. Tack alla modeller som har ställt upp. Tack Café Berlin. Tack alla helt enkelt.

All fred, Linus Brodén.

P.s Tackandet gör jag inte bara för att visa respekt, eller för att jag tror mig vara någon som behöver tacka människor. Tackandet kommer från hjärtat och jag vill att ni som bryr er skall veta att jag bryr mig om er.

2 tankar på “WackStah & 2010”

  1. Tack själv, för att jag får ta del genom ”allt” hjälpande, stöttande och kritiserande. Det är en fröjd att se dig, och Wackstah, växa.

    Peace unt kram, från en fridfull Kielkanal.
    Mamma

Lämna en kommentar