Som jag berättat tidigare håller jag just nu på att skapa en ny loggo och ett nytt typsnitt till märket, WackStah. Min tidigare logga ser ut såhär:

 

Egentligen är jag ganska nöjd med den, men den är inte speciellt genomtänkt och inte heller passande som logga/typsnitt, längre. När WackStah fortfarande var ett nyutkommet barn så skapade jag loggan ovan, som egentligen är ett tryck från början. Designen är alltså anpassad till en tröja från början och inte tänkt som en logga.

WackStah har ”mognat” i sin design och blivit mer stilrent. Det lekfulla finns fortfarande kvar och det är just den biten som gör WackStah till WackStah, men lekfullheten har mognat och står nu mer i harmoni med en kontrasterande enkelhet. Jag vill att min logga skall spegla detta. För att kunna se mer objektivt på loggan så publicerar jag den här på bloggen, men också så att ni skal kunna se min process och om ni vill lämna gärna en kommentar med er åsikt. Tyck till och säg vilket som ser bäst ut hittills! (Välj gärna ett typsnitt och en logga, tex. ”Skrivstilsloggan och x-smilyn” eller ”bild nummer åtta” eller ” bild nummer sju med x-xmilyn som logga”)

 

 

 

 

 

(Inlägget är redigerat 05 05 2011)

 

8 svar

 1. Nu ska jag vara sådär brutalt ärlig som jag antagligen inte borde vara.
  Men jag tycker ingen, endast den gamla, och att du i så fall ändrar på den.
  Ändra färg what ever, men dom andra känns (FÖR MIG) inte wackstah, och jag har ju inte så stor koll på dig längre förutom genom din blogg.

  Men dom flesta känns för plottriga, för kantiga och hårda, tycker de ska vara lite mer flowing, mjukt och skönt att se på, för nu ser jag inget djup, typ

  MEN, det är DU som ÄR wackstah, DU vet bäst, jag eller någon annan vet ju inte som du vet, så gå efter magkänslan, så blire bra 🙂

  Som sagt, nu var jag lite brutalt ärlig kanske, så du behöver inte lyssna men kände att jag behövde yttra min åsikt:)

 2. Brutalt ärlig är alltid bäst. men att logga skall vara mer flowig, är inte den översta det? Det är en skiss som skall förtydligas lite, den skall få lite mer ”streck” i sig så att man tydligare ser vad det står. Vilken logga föredrar du? Den triangelformade eller x-gubben?

 3. Jo, okej, den är helt okej, i så fall nummer två fast med bara en färg typ Bara Jätte orange, eller rosa eller en annan lite ”skrikig” färg” med en tydlig, svart eller valfri färg som kontur ( typ nummer 5 ).,
  vit kontur hade varit ball…
  och helt klart med x-gubben, känns mest som wackstah fast uppdaterat:)

  Jag har liksom inte något emot de här fläckiga, tycker de e skit snyggt, men känns inte tillräckligt wackstah bara. känns liksom Bara lekfullt och inte de där coola. Kanske hade funkat med en mörk bakrund bakom fläckarna… donno

 4. Mannen fuck miss f – du behöver förnya. Jag gillar den futuristiska (om jag får kalla det så) looken mest. Jag Tycker du kan anvenda dig av flera av dem du behover inte begrensa dig. Legg snarare vikt pa vad som kennetecknar ditto merke. Smileyn tex x_X (ursakta bristen pa svenska tecken)

 5. tycker du ska ta åt dig allas åsikter, men at the end of the day, ska din egen åsikt väga tyngst.

 6. Martin: Ja sant. Problemet med den ”futuristiska” är att den är lite svår i vissa fall, men kolla in den jag har på första sidan, högst upp till vänster, det är en blandning, vad tycker du om den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *