Anka på löpen… Ärligt talat så vet jag knappt vem Anka är men jag råkade läsa att hon är en (per definition) toffel, för sin man. Jag har luskat ut att hon medverkar i ”Svenska Hollywood fruar” (heter det så?), genom min fanatiskt TV tittande klass. Jag har ingen TV så även om jag hade velat hade jag inte kunnat se programmet. I vilket fall. Jag tycker det är sorgligt att det är en sådan eller liknande rubrik man möts av på morgonen. Eftersom det är det som är på löpen så antar man ju (commonsens) att det är den ”viktigaste” nyheten i tidningen, eller i allfall den mest prioriterade. Då tycker jag att man likaväl kunde skippat dagens tidning. Nu säger jag inte att ALLA tidningar har samma första sida, men ni förstår principen (hoppas jag).

Det är också en såndär grej… Jag är trött på människor som inte kan förstå en metafor eller en liknelse eller när man är ironisk. Visst, det är inte alltid superlätt att läsa en människa… men i vissa lägen. Vafan liksom. Säger jag att jag hatar Judar fattar väl de flesta med ”commonsens” att jag skämtar…?

Jag tycker inte heller om när människor gör parodi på saker man säger när man är seriös. Jag är så JÄVLA TRÖTT på när människor säger typ ”Du skall alltid vara så bla. bla. bla.” Linus håller alltid på ”det beror på”, ”hur du definierar det”… Osv.

Jag sa häromdagen att jag inte riktigt vet vad ”veckorevyn” är… Trofan att det blir ”du skall alltid vara så duktig” (inte exakt citat)… Vadå duktig? jag menar. jag vet knappt var ”veckorevyn” är, i ärlighetens namn, så låt mig fråga… Och för det andra: Det är en motsägelse, typ. Om jag är så duktig som INTE vet vad det är, och du säger att jag är ”DUKTIG” som inte vet det/eller läser det. Så vad är du då? Då är ju du INTE ”DUKTIG” eftersom du läser det. Fast du fortsätter göra det. Fast att det inte är bra, så att säga. Och sen är jag så jävla duktig för att jag inte vet vad det är. ”VAFNA” – känner jag då…

Ärlighet är inte att ALLDTID TALA SANNING det är också att INTE vara OÄRLIG. Så ser jag på det. Det må vara lite ”hyckligt” på något sätt… men jag formulerar hellre om mig på ett smidigt sätt än ljuger någon rakt upp i ansiktet… Det finns definitioner på saker, men det finns få saker du kan definiera med ett ord. Vad betyder te x. ”Snygg”, ”Vacker”, ”Ful”, ”Rätt”, ”Fel”, ”Bra”, ”Dåligt”… osv…

Jag är också trött på folk som helatiden påpekar att jag ibland märker ord. Jag HATAR ”ordpoliser” som rättar te x. plural och singular… Tempus osv. Men ibland säger folk fel ORD. Det är ORDEN som bygger MENINGEN och via meningen SUBSTANSEN i formuleringen. DU kan ju inte säga något och förvänta dig att folk skall förstå om du använder fel ord… Enligt dig själv och den andra.

Sen tycker jag att man får faktiskt skämta om ”hemska saker”. Jag tycker det. Jag måste få vara realist, jag måste få lov att inte bry mig om att det är hemsk att skämta om ”hemska saker”. Låt mig få skämta om missfall om jag vill det. Låt mig få skämta om svält om jag vill det. Det är ett jävla skämt.

Vill ni veta något hemsk? Jo, det som är hemsk när jag skämtar om te x. svältande barn. Det är att ni bortser problemet. Ni vill inte veta av att det finns… Indirekt stöter ni bort det när ni säger att mitt skämt är hemskt.

Fast det som egentligen är hemskt är att vi inte gör något åt det.

Att du sitter där och suger på en kebabrulle framför TV:n och kollar på något ovesntligt jävla program där dom otroligt dåliga skådespelarna tjänar miljoner, och vet du vad? Du bryr dig inte ett skit om något annat.

Och det finns inget ställe i den här texten där jag säger att jag INTE tittar på TV eller liknande. Och ”Ni” inkluderar mig till viss del. Och ”Ni” exkluderar dig till viss del..

Get the picture niggah…

Over & out

Peace

P.s Om Anka gillar att suga kuk så mycket… Så snälla… Låt henne göra det. Stöd inte hennes program om det är sådan diskriminerande skit som alla säger. Det är ni som är tittarna, det är ni som gör att programet går runt, det är ni som indirekt influerar vad kommande generation skall växa upp med. En kan inte göra allt men alla kan ta sitt ansvar… D.s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *