Hela veckan hade jag ställt in mig på att dra dit. Vilket jag också gjorde.

Jag hade bestämt det för mig själv, så att säga. Men jag visste, eller jag antog, att Emelie också skulle dit. Så jag ringde henne. All cool där. Ringde också Ludde, han var på The queen med Oliver. I vilket fall bestämde jag och Emelie att vi hörs innan vi drar in, så vi är inne samtidigt. Vilket ledde till min första otaggning:

Jag ringer Emelie en stund senare och då skall hon ta bussen om tio min… Jaha… Kul…

Aja, ingen ide att tänka mer på det…

Jag tog nästa buss jag han med och var inne samtidigt som Emelie och Amanda, trotts allt.

Tåls att poängtera – INNAN så hade jag gjort mig en välplanerad middag. Som jag avnjöt i mitt kök med tända ljus och en fin tysk öl, själv. Efter att jag ätit upp satt jag i min ensamhet och bara njöt, jag hämtade min Metro som jag plockade på mig på bussen tidigare idag. Så satt jag där. I ett perfekt mysljus med tända ljus, en halv öl och dagens nyheter i form av en Metro. Underbart. Det var precis vad jag kände för. Efter att jag avslutat min öl och Metro så ringde jag Emelie.

Väl i kön till Sticky… Fittlång som vanligt (Och då gick vi ändå före en heldel (Amanda kände någon i kön)). Som vanligt blir jag osocial och otaggad i en fittlång kö när det är kallt. Efter två timmars energiskt, trångt och heirarkiskt köande så stod endast en person mellan oss och dörren (Jag, Amanda och Emelie).

Klockan är nu efter nio, vilket betyder 60kr i inträde… Jag nämnde tidigare för Emelie att jag kanske inte går in om jag måste betala… Ain’t no rich bitch och tänkte att det finns bättre saker att lägga pengarna på. Tiden jag köat är inte väsentlig i situationen, för mig.

Innan jag riktigt bestämt mig i huvudet så har uppenbarligen kroppen gjort det. För innan jag sagt något står mitt ena ben utanför ”stängslet”, snart följer det andra. Jag vänder mig kort om, lyfter handen och säger ”hejdå”. Sen drog jag. Helt utan plan. Jag försökte få tag på Tannaz, Sebbe eller Carro. Dom skulle kolla en bio, tänkte att jag hinner kanske också. Dock fick jag inte tag på dom. När jag är nere vid kungsport så passerar jag ”Frank’s”. Tänkte direkt ”där kommer jag sätta mig” jag kände för det liksom. Fast jag fortsatte förbi. Jag gick till brunns, väl där fick jag tag på Tannaz. Men jag avstod ändå, pallade inte stressa till Bergakungen och ändå missa 10 min av filmen… Så jag rundade Arkadens yttersida och gick mot kungsport, igen. Jag slutade på frank’s och där satt jag från 21:15 till 23:00 när det stängde, själv. Med kaffe och en kladdkaka, det kostade mig exakt 60kr… Ironiskt…

Det var så fett värt. Det kändes helt jävla rätt att baila från kön och bara ja…

När jag noterade att det stängde 23:00 så tänkte jag att det blir nog ganska bra, då borde jag hinna ”genskjuta” bio gänget vid bergakungen.

Vilket jag senare gjorde. Precis i tid. Soft.

Efter det blir kvällen mer allmän men soft kväll. Jag sov med Carro och Basse, Jag och Carro låg och tjötade, jag föreläste om typ bomber och Bassa stack in med kommentarer som ”Hur ofta damsuger ni hemma hos dig Limpan”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *