Skissar på en ny logga…

…Såhär ser det ut än så länge. Jobbar med loggan men också med lite ”illustrationer”, om man nu kallar akvarellskvätt på ett papper illustrationer. Det ger i vilket fall en känsla!

Det känns som att min dator håller på att crasha när jag har uppe Illustrator och PS samtidigt. Det suger, men ber er av den anledningen att ha överseende med bilden nedan. Typsnitten är fortfarande bara skisser och ingenting är definitivt. Jag lägger upp dom här för att kunna se dom med nya ögon, istället för att stirra mig blind på dom i Ai, men också för att kunna få feedback från alla som vill ge mig det. Så vilken av alla totalt fyra stycken ”wackstah” är snyggast? (en textstil ovan och tre nedan)

6 tankar på “Skissar på en ny logga…”

  1. Tycker dina ”skisser” till nya loggan ser fin ut o ligger i linje med din personliga utveckling (därmed speglar den dina kläder och andra alster). Typsnittet som du använd längs ner är det jag röstar på, dels för att ”loggan” återkommer i det sista a:et och dels för att namnet Wackstah i sig inte är helt ”enkelt” och därför behöver vara ganska tydligt.
    Kram <3
    /c

  2. Jag tycker den längst ner var fräshast. Fast de kulle va najs om det andra A:et är ifyllt ifall du inte ska använda det ”illuminati” märket på alla dina plagg. För jag gillar döda gubben 😉 hehe

Lämna en kommentar