Två tröjor till mig, en tröja till farmor och ett stipendie

Det händer återigen mycket som tar tid från WackStah och klädskapandet. Trotts det känner jag att jag ständigt utvecklas. Framöver kommer jag ha väldigt mycket för mig, jag har turen att få åka till Bangladesh och göra studiebesök där. Jag kommer att besöka textilfabriker, porslinsfabriker, kanske någon smyckesfabrik och mycket mer. Det kommer bli ett lärorikt besök som kommer gagna mig personligen men också WackStah.

 

Det finns funderingar kring att göra om sidan lite, så ni skall kunna se mer av vad jag skapar men framförallt prossesen bakom det jag skapar och publicerar här. Det kommer innebära fler uppdateringar och en mer levande hemsida.

 

Bilden ovan är på en tröja jag sydde till farmor, de två andra tishorna är till mig själv.

Lämna en kommentar